Een fraai Pop-Up Schaakspel

Een fraai Pop-Up Schaakspel

Sam Ita is een virtuoos met papier. Hij is onder meer bekend van pop-up boeken zoals Moby Dick, 20.000 Leagues Under the Sea en Frankenstein. Hij heeft ook een mooi pop-up schaakspel gemaakt verpakt in een zeer fraaie doos. De stukken zijn gemaakt van duurzaam gelamineerd karton en deze voorbewerkte en magnetische stukken komen vanzelf tot leven als ze worden uitgevouwen. Bij de stukken hoort een fraai schaakbord en een mooi uitgevoerd instructieboek waarin de regels van het schaakspel worden uitgelegd.

Dit schaakspel is in veel landen in de aanbieding, ook in Nederland. Altijd een leuk cadeau voor verjaardagen, feestdagen en als prijs bij jeugdtoernooien en –kampioenschappen.
De prijs varieert sterk in de range van 10 tot 40 euro. Het is op zich een sport dit fraaie spel tegen een zo laag mogelijk prijs te kopen. De laagste prijs, 8 Engelse Ponden, is gesignaleerd in een winkel in Dover (GB).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *